Al op jonge leeftijd heeft het orgel me verleid, en op zeventienjarige leeftijd bemachtigde ik mijn eerste baan als organist. In 1988 behaalde ik aan het Conservatorium Maastricht het diploma Docerend Musicus Orgel. Ik was in die tijd ook assistent-organist van de Onze Lieve Vrouwebasiliek in Maastricht.

In 1990 sloot ik mijn conservatoriumstudie af met de acte Uitvoerend Musicus Orgel. Daarna volgden workshops, cursussen en masterclasses van onder anderen Jan Raas en Jean Wolfs (Maastricht), James David Christie en Wolfgang Rübsam (V.S.) en Jean Ferrard (Brussel).

In 2000 was ik laureaat op het orgelconcours L'Europe et L'Orgue dat plaatsvond in Luik, Aken en Maastricht.

Ik ben sinds 2013 werkzaam als stadsorganist van Kerkrade. Daarnaast ben ik vast organist van de Sint Pancratiuskerk in Heerlen en van de Heilig Hartkerk in Landgraaf. Bovendien treed ik met grote regelmaat op als solist en als begeleider bij concerten en opnames.

Ik ben als artistiek adviseur lid van de Stichting Orgelkring Kerkrade en van de Stichting Kerkconcerten Heerlen. Sinds januari 2008 ben ik voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Organisten en Kerkmusici, district Limburg.